Make your own free website on Tripod.com
umbra comix
Updates

HOME

Updates
Diskusi konsep UMBRA: BHDU
Artikel pengenalan
Interview Sendiri
Preview UMBRA #1
sampel 1: Black Hole
sampel 2: Solitaire
Preview UMBRA #2
Data umbra#2
sampel UMBRA#2
e-mail
Mailbeg
Quick Sketches
MEMO untuk UMBRA

previous updates

 
UPDATE 22/7/2003:
 
Jika anda peminat komik, anda boleh jumpa ramai lagi geng sekepala di:
 
Weii... dah lama agak jugak kitorang hilang kan.. Pegi mana agaknya?? Takde ke mana la... kitorang selalu lepak kat www.pergh.com/forum cari lagi banyak kawan.. Ada kawan datang ada yang hilang.. Yang penting, projek komik terus buat jugak.. Minta maaf sebab dah lama tak up-date site ni.. Sibuk kumpul modal..
 
Umbra #3  kini di ubah format baru agar lebih mesra pembaca... Kitorang tak buat sendiri-sendiri lagi dah, sebaliknya jemput lebih ramai lagi bakat berendam untuk join komik ini... Biar ada variasi dan imbangan kandungan kan?
 
Umbra #3 kini dah hantar kilang, tunggu cetak dan edar je.. Edaran kali ini seluruh negara.. Jangkaan keluar awal Ogos ni...

umbra comix