Make your own free website on Tripod.com
umbra-redux
page 2
page 3
page 4
page 5
page 6
Contact Me
page 7
page 8
page 9
page 10
page 11
page 12
page 13
page 14
page 15
Page 16, updated 15 /8/03
page 17
page 18
page 19
page 20
page 21
page 22
page 23
page 24
page 25

Last updated on

KLIK DI SINI UNTUK MENGETAHUI LEBIH LANJUT TENTANG PERKEMBANGAN UMBRA COMIX.

01r.jpg

2003 ubder & NuriE.

Komik ni adalah citer aksi futuristik, di satu tempat di mana ramai mat salleh dah mati, lalu di kolonized kan oleh berbagai pendatang ..
 
Kononnya page 1 ni nak tunjuk mood citer dan sempena first time aku naik STAR LRT.. UMBRA bererti tempat tergelap yang dibayangi oleh gerhana... Dalam tempat gelap2 camni, memang banyak laa.. manusia2 tak berguna.. sama macam sekarang jugak.. termasuk la aku..heheheh..
Ubder S. Iskandar
July 31, 2003

Catatan tambahan:
 
Kami memohon maaf kalau site ni banyak kekurangan dari aspek layout dan design... Jadi kalau ada kejanggalan tu, anggap saja kesilapan kami yek.. Yang penting komik tetap jalan...